Капитанът на Левски Веселин Минев изрази увереността си в спечелването на титлата в Първа лига. Също така защитникът подкрепи решението на собственика на клуба Спас Русев да остави Елин Топузаков начело на отбора до края на сезона.

"Не знам за каква криза говорим, като дори при отпадането за Купата имахме над 10 чисти положения срещу Черно море. Ако ние сме в криза, няма да създаваме толкова голови ситуации. На първо място сме, имаме най-малко допуснати голове. Ако това наричате криза, дай Боже всекиму", заяви Минев пред bTV.

"Очаквах да бъдем пред Лудогорец. Ако трябва да бъда честен, не очаквах да нямаме загуба. Ако държим това ниво, имаме шансове за титлата. Лудогорец безспорно е много класен отбор, но откакто се върнах в Левски, те никога не са ни надигравали. Това означава, че ние притежаваме нещо, което така наречени легенди няма да го кажат. Постоянно се говори, че са ни подценили, че ние сме имали късмет... Според мен Лудогорец не е този хегемон, за който всички говорят. С 1-2 класни попълнения може да се преборим за титлата".

"Днес чета пак една от легендите пак дава интервюта:"Нямало игра, нямало нищо". Как сме първи, а няма игра? Такива по-добре да не дават интервюта. Мен ще ме е срам един ден да плюя така отбора. Какво очакват? Да ходят Реал (Мадрид) да гледат".

Според лидера на „сините” Топузаков е натрупал достатъчно опит и заслужава доверието на ръководството: „Нямаше нужда да докарат някой, който тепърва да се запознава с нас и да иска да променя нещо. Има един месец до зимата, той ще си направи селекцията и след това ще покаже дали наистина става за треньор на Левски.

Всичко за Първа лига - ТУК
ТВ програмата на Първа професионална лига