Холандският халф на Левски Джереми де Нойер, който няколко мача вече не е в групата на "сините", проговори пред медиите в родината си. Полузащитникът отказа да поднови договора си, след което бе изваден от тима, и по всичко личи, че си тръгва през лятото.

Халфът получи разрешение да пътува до родината си два дни, тъй като стана баща.

"Жалко е, че трябва да се връщам в България, но трябва да изпълня договора си. Аз съм отворен за нови преговори, но условията трябва да са по-добри", споделя откровено Де Нойер, намеквайки, че е на път да се раздели със "сините".

"Четирима основни играчи, които не подновяваме договорите си, сме извън игра. Не знам дали това ще продължи до края на сезона. Но не ме притеснява това, че не играя. Аз изпълнявам това, което се иска от мен", казва още Де Нойер за ситуацията в клуба.

"Не знам дали ще продължа кариерата си в Холандия. Предполагам, че би дошла оферта само от малък местен клуб. Ще видим".

"Не съжалявам, че отидох в България. Беше вълнуващо. Беше нещо ново. Бях далеч от родини и приятели, което ме направи по-силен психически. Любопитен съм какво ще се случи сега", завършва Де Нойер.

Пълно разяснение на новата схема на Първа лига

Tелевизионната програма на Първа лига

Всичко за Първа лига