Треньорът на Левски Николай Митов коментира победата с 1:0 над Черно море в мач от 31 кръг на Първа лига. Той изрази съжаление, че „сините“ не са отбелязали повече голове. Митов хвърли яснота и за отсъствието на Джереми де Нойер, Георги Костадинов, Антонио Аниете и Сърджан Лукин.

„Отбелязахме гол, владеехме топката. Това ни беше целта. Трябваше много по-рано да решим мача. Още първото полувреме можеше да вкараме два-три гола. Явно трябва да работим много върху този компонент“, призна Митов.

„Доста работа имаме, за да виждаме в Левски това, което искам аз и моите колеги. Само с победи се излиза след такъв мач, като предишния с ЦСКА. От утре вече мислим за двубоя с Локо (Пловдив). С ЦСКА, ако играем утре пак ще играя ромб. Специално за този мач, който мина. Не се получи от наши детински грешки до петата минута. Няма какво да се връщаме назад. Казах и след мача, поемам аз вината”, допълни треньорът на Левски.

„Де Нойер, Костадинов, Лукин и Аниете са добри футболисти, но по една или друга причина от новия сезон няма да бъдат в отбора. Причина е, че не подписват договори. Тренират си, а кога ще играят или не, преценяваме ние. Всеки си гледа интересите. Интересът на Левски е да се изгради стабилен отбор за новия сезон, защото тогава младите още повече ще растат. Даром няма да давам на никой, трябва да сами да си извоюват мястото” разкри Николай Митов.

Пълно разяснение на новата схема на Първа лига
Tелевизионната програма на Първа лига
Всичко за Първа лига