Треньорът на Левски Петър Хубчев не бе никак доволен от загубата с 0:2 от Лудогорец. Той коментира двубоя, като отказа да коментира какво ще подобряват "сините" по време на паузата за националните отбори.

"Как да ви кажа защо загубихме. Най-общо, ако трябва да кажа няколко изречения, с прекалено голямо притеснение влязохме. Не си отиграхме положенията в началото, имам обяснение, но не искам да коментирам защо беше така. След почивката положихме максимални усилия до втория гол да се върнем в мача. Психически и като воля второто полувреме показахме по-голям хъс. Видях всичко, коментирал съм го с отбора, но сега не искам да навлизам в детайли. Имахме достатъчно моменти да вкараме гол, но трябва да го вкарваме. Само на положения, ако караме, никого не го интересува. 

Winbet - на един клик разстояние! (18+)

Накрая искахме да победим, не се получи днес. Не е важно в началото какво е било. Много неща попречиха за победата, бъдете сигурни, че съм ги видял и съм ги казал на момчетата. Не е само причината в завършващия удар", коментира Хубчев.

"Наши вътрешни неща са смяната на Рейш с Каргас. Така сме решили, това сме преследвали, това са вътрешни решения."

"Казах вече колко е голяма разликата с Лудогорец, не искам да я коментирам. Паузата е добър момент за нас да подобрим някои неща физически и игрово, но не бих казал, че фонът е днешният мач. Не искайте да ви кажа върху какво ще работим по време на паузата", каза още треньорът на Левски.

Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020
Купа на България - сезон 2019/2020