Наставникът на Левски Петър Хубчев отново показа своята взискателност към футболистите си. "Сините" спечелиха и на реванша с Ружомберок с 2:0. 

Попитан дали Давиде Мариани се утвърждава като лидер на отбора, Хубчев бе категоричен, че държи на колектива, а не на отделни личности.

"Целта беше да се класираме. Имахме късмета още с първата възможност да вкараме. Този гол успокои нещата. Има какво да се желае от играта. Видях концентрация и умора, тъй като едни и същи хора изнасят тежестта", каза Хубчев след реванша.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

"Трябва да държим повече топката, да бъдем по-агресивни. Има неща, върху които трябва да работим. Не знам докога ще издържим чисто физически. Други приказки се говореха след края на подготовката, но аз виждах работата на момчетата", продължи треньорът на "сините".

"Няма лидер в Левски, защото държа на колектива. Мариани е една малка, но важна частица за отбора. Той може да бъде още по-добър. Имам някакви забележки към него днес. В никакъв случай той не е човекът, около когото трябва да градим отбора. Аз държа на отбора, на колектива, не на личности", добави Хубчев.

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа

Следете с БЛИЦ: Първа лига - подготовка и трансфери