Треньорът на Левски Петър Хубчев похвали футболистите си след домакинския успех с 3:1 над Ботев (Враца) от 11-ия кръг на efbet Лига. Той сподели, че мачът с Лудогорец в следващия кръг не е най-трудният за него, а би могъл да донесе само три точки.

"Не знам кое беше ключът днес, но мачът беше много труден. Имахме слаби 20-25 минути през второто полувреме. Радостното е, че ги преживяхме и хората, които влязоха отвън, коригираха мача. Победата не беше толкова лесна. Разбира се, че имаше притеснение. Футболистите са хора, не са машини. Нормално е да има спадове. Трябва да гледаме да коригираме нещата. Създаваме положения и това е повод за гордост", коментира наставникът след мача.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

"Не искам да коментирам съдийството. Мачът с Лудогорец не е най-трудният, откакто съм тук. Кажете ми един лесен мач за Левски! Трябва да сме дисциплинирани. Има хора, които да казват в каква посока вървим. Аз го приемам като мач, от който можем да спечелим три точки. Станислав Костов ще остане няколко дни в клиниката. Казаха ми, че всичко е минало сполучливо. Той е момче, което играе със сърцето си. Нужен е на отбора", добави Хубчев.

Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020