Треньорът на Левски Петър Хубчев говори след успеха с 3:0 над Черно море от девети кръг на efbet Лига. Той коментира срещата на "Георги Аспарухов" и зяви, че има притеснения, но не пожела да разкрие от какво естество.

"Като цяло превъзхождахме през целия двубой, нищо че второто полувреме малко по-умно го изиграхме. През цялото време оказвахме натиск. За указания няма да говорим, това си остава в съблекалнята. В никакъв случай не сме пестили сили. Ние не можем да пестим сили", каза Хубчев пред "Диема спорт".

"При 3:0 ако тръгна да казвам какво не ми е харесало, хората ще си кажат: "Този пък какво иска, на какъв се прави?". Предпочитам и това нещо да коментирам пред отбора. Вече го говорихме. Не сме перфектни. Винаги може да е по-добре. Една победа с 3:0 винаги може да бъде 4:0. Не сме перфектни, знаем го много добре. Това, което първо и най-много ме интересуваше, бе да вкараме духа в съблекалнята. Благодарение 100 процента на тези футболисти Левски има тези точки и се намира на това място в класирането."

"Не съм аз човекът, който дава оценки за потенциалното израстване. Най-меко казано ще бъде некоректно към хората, които са били преди мен тук. Получават ни се нещата в известна степен, но винаги може да бъде по-добре. Не мога да коментирам работата на други хора."

"Чисто физически гарантирам, че сме готови. Мен ме притеснява друго нещо, тъй като идва сгъстеният цикъл от мачове, но пак ще го запазя за себе си."

"Контузията на Нуно Рейш? Не мога в точност да кажа, но страшно неприятно е… Не само Нуно, а който и да излезе от отбора. Имахме такава ситуация, при която в рамките на часове четирима играчи излязоха извън строя и после видяхте резултата срещу Берое. Аз знам, че всеки според физическите си възможности е готов. Има хора, които контузени се присъединиха, но тях не можем да ги убием за 5-6 дена."

"Имах възможност да го кажа вече – при Холмар притеснението е само в липсата на игрова практика. Само това. В общата ни работа успях да се запозная в детайли с него. Холмар може би е потомък на своята нация, той е уникален характер. При него само ме притеснява липсата на игрова практика", добави Хубчев.

Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020