Треньорът на Левски Петър Хубчев бе откровен след края на мача с ЦСКА. Срещата завърши при резултат 2:2, а на почивката "сините" водеха с 2:0. Хубчев призна равенството за заслужено.

"Повече преобладава разочарованието, но мачът заслужено завърши наравно. В най-тежките моменти отстъпихме инициативата в средата на терена. Не искам да коментирам защо отпаднахме през второто полувреме. Това са неща за съблекалнята. Не говоря, че проблемът е физически, друг е. Ние си го знаем, аз го знам", започна Хубчев.

Winbet - победата е емоция! (18+)

"Видях, че всички момчета дадоха максималното от това, което им позволява момента. Тактическите указания не бяха да се прибираме през второто полувреме. Но съм горд, че водя отбор с много млади момчета", продължи треньорът на Левски.

"Вчера се контузи Мазурек, днес Тиам и Нашименто се постараха доколкото им позволява състоянието след контузии. Нямаме нужното в средата на терена. Левски трябва да надгражда още - като стил на игра, като поведение на терена. Хората, които имам трябва да станат по-добри чрез повече тренировки и труд", завърши Хубчев.

Следете с БЛИЦ: efbet Лига - подготовка и трансфери
Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020