Треньорът на Левски Петър Хубчев посочи основната причина за домакинската загуба с 1:3 от Берое, която бе четвърта поредна за „сините“ от този съперник в елита. Според специалиста тимът допуска елементарни грешки и те са довели до първото поражение този сезон в efbet Лига.

„Не знам колко ще е трезва оценката веднага след мача, когато все още има емоции. Видях те уникални наши грешки, след които дойдоха три гола в нашата врата. Уникални грешки, наши грешки. Топката е в нас и бъркаме. Две от грешките са на съвсем младо момче, момче от школата. Какво да направим? Да го изхвърли от отбора? Това са елементарни грешки. Може би грешки на растежа, ако искаме да разчитаме на такива хора, трябва да отстраняваме такива грешки и да ги намаляваме“, коментира Петър Хубчев след мача

„Ако тръгна да обяснявам състоянието на шест-седем играчи, ще излезе, че се оправдавам. Нуно Рейш започна мача с контузия. Имаше проблем на загрявката. В момента нямаме човек, който може да го замести пълноценно. Бъдещето на Нашименто в Левски зависи изцяло от него. Ние с екипа го върнахме в отбора, защото той все още получава заплата. Той бе един от тези, които сбъркаха. Ще бъда доволен, ако вземем поне двама или трима човека в дефанзивен план или такива в средата на терена след напускането на Мариани”, продължи наставникът на „сините“.

„Въобще не се занимавам с резултатите на другите отбори. Интересува ме единствено работата ми в Левски. Не реагирам на освиркванията на феновете. Не реагирам и на ръкоплясканията. Това е нещо нормално във футбола. Тези неща не ме интересуват. Интересуваме само отбора и поставените ми задачи”, завърши Хубчев.

Следете с БЛИЦ: efbet Лига - подготовка и трансфери
Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020