Треньорът на Левски Петър Хубчев посочи хъса и огромното желание в началните минути като основни за успеха на “сините” с 2:0 над Дунав в мача и от  14-ия кръг на efbet Лига. Той поиска от своите футболисти да не допускат подценяване и да подходят с уважение към всеки свой съперник.

"Ако трябва да обобщим, хъсът беше важен, това бе основното. И двата гола станаха благодарение на по-голямото ни желание. Не бих казал, че се отпуснахме. Имахме точно такава идея - да опитаме да ги извадим от тяхната половина и оптически се създаде това впечатление, но не сме отбор, който може по този начин да се защитава. Просто искахме да ги извадим от тяхната половина", призна Хубчев след мача.

Winbet - победата е емоция! (18+)

"Дени Алар е по-тежкият нападател, таранът, може да запазва повече топки от Найджъл Робърта, а в същото време е и техничен. Но има един голям проблем - не е физически подготвен. Иначе е добро момче и спазва техническите указания. Не съм в материята за контузените ни играчи, надявам се следващия мач да бъдат готови. Поне Найджъл."

"В какво състояние се намира съперникът няма да коментирам. Нещо като принцип ни е да не допуснем подценяване, това въобще не трябва да ни минава през главата. Всички отбори в efbet Лига заслужават уважение. Ние се подготвяме по най-добрия начин, пък състоянието на противника не е наш проблем. Не мислим за селекция, а за Етър", завърши наставникът.

Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020
Купа на България - сезон 2019/2020