ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 1 И СПЕЧЕЛИ НАГРАДИ ОТ СТОИЧКОВ - ТУК! 

Фенове на Левски скочиха на треньора Николай Костов след коментарите му по телех адрес снощи. 

Специалистът се ядоса заради използването на пиротехника и димки, което доведе до временното прекъсване на мача с Етър (0:1).

200 лв. Начален Бонус Спорт!

"Може би нашите фенове в Сектор Б трябва да помислят какво влияние има това върху нашите играчи. При положение, че тъкмо намерихме темпо, даже имахме три удара и спряхме играта за 7-8 минути. Не го бях предвидил въобще. Интересно ми е този протест кога ще приключи. Не е приятно, това влияе на нашите играчи. „Левски е вечен“ е обърнато обратно. На мен ми е жалко за това, вече трябва да се намери някакво решение. Аз повече съм замислен върху тези неща, отколкото върху играта. Разваляме празничната обстановка. Тука присъстват много деца, аз едва дишах през тези минути. Огорчен съм от тия неща. Даже не можах да се изкефя от победата“, заяви Костов по адрес на феновете.

Реакцията не закъсня, а страницата "Сини инициативи" призова специалистът да се съсредоточи върху работата си с футболистите. 

Съобщемието на феновете:

"Костов, не си ти човекът, който ще коментира как публиката подкрепя отбора. Наблегни на своята работа, защото в първенството загуби всички мачове с "футболно грамотните" отбори. Имаш много работа и повярвай, кредитът на доверие на ръководството е по-малък, отколкото привържениците са ти дали. Искрено ти пожелаваме следващия месец да ни затвориш устите.
Само Левски!"

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!