Още футболисти на Левски са заразени с COVID-19, информираха от клуба на официалния си сайт. "Сините" бяха тествани повторно след положителните проби на Стивън Петков, Матео Стаматов, Марин Петков и Георги Александров. 

Бомба в БЛИЦ: Жесток удар по Левски! Шестима с COVID-19​

От съобщението става ясно, че още 7 играчи са дали положителни проби. Така общият на заразените футболисти става 11. От "Герена" не назовават имената им.

Winbet - победата е емоция! (18+)

"Днес, 5 ноември спортно-техническия щаб, футболистите и служителите на ПФК Левски преминаха извънредни PCR тестове за COVID-19 след шестте положителни проби от началото на седмицата. По протокол клубът бе длъжен да направи нови тестове, а тренировъчния процес и мачовете да се подновят при два последователни отрицателни тестa.

Седем футболисти от представителния отбор и четирима служители на клуба са с положителен тест за COVID-19. След получаване на резултатите те са поставени под карантина", съобщиха от Левски.

При това положение домакинството на Локомотив (Пловдив), което е по програма в събота, пропада. Както е известно, БФС отменя мачовете при наличие на положителни проби за COVID-19 едновременно на повече от 10 футболисти. В момента в Левски заразените играчи са 11. 

efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството