Треньорът на Левски Николай Костов говори и за промените в щаба си по време на пресконференцията, която даде на "Герена" преди старта на зимната подготовка.

"Със Саид Ибраимов нямаме развитие, тъй като то беше ясно, че ако се присъединява - ще е в началото на шампионата. Той си взе решение да остане в Казахстан тогава", обясни Костов за бившия помощник на Станимир Стоилов. Ибраимов продължава да работи в Астана, където е помощник-треньор.

"Това момче, което идва - Краси Петров, е помощник. Ще му бъдат поставяни конкретни задачи и той ще си ги изпълнява. Той е помощник от Левски, както бе и Дани, който досега бе част от щаба ни (б.р. - Данаил Иванов)", каза Костов.

"Докладът към Даниел Боримиров е направен, в клуба е, но е секретен. Щом съм казал, че ще го направя, съм го направил", подчерта специалистът.

"За български футболисти прочетох доста имена, за които интересното е, че изобщо не сме проявявали интерес. Всички български играчи са интересни за Левски, но най-интересни са си нашите - левскарите. Постоянно взимаме играчи от школата. Нямаме имена, към които да сме се насочили по-конкретно", добави Костов. 

Следете с БЛИЦ: Зимна подготовка 2024

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2023/2024