Прогнозите на Рени Камберова и Кирил Николов-Дизела за резултата от мача в играта Букмейкър БЛИЦ - ТУК!

Треньорът на Левски Николай Костов изрази огромното си задоволство от успеха с 1:0 над Берое в последния мач от редовния сезон в efbet Лига и обяви добра новина, че контузените играчи постепенно се завръщат в състава. Наставникът благодари на феновете, които подкрепиха отбора и остави без коментар празния Сектор "Б".

„Беше важно да владеем топката. Първото полувреме направихме груби грешки, които можеше да бъдат наказани, но не се пречупихме. Второто полувреме наложихме по-високо темпо, с по-бързи пасове, а смените освежиха отбора. За разлика от други случаи, този път  второто полувреме бяхме по-активни и по-добри. Беше важно да победим, не само заради трите точки, а и за да си върнат играчите усмивките и самочувствието, за да не допускаме грешки при подавания без напрежение“, заяви той минути след края на мача.

WINBET – забавление онлайн с над 1400 слот игри! (18+)

„Не си падам по статистиката, но се съобразявам с нея. Една от тях е, че Левски играе трудно срещу Берое. Той игра по-добре от първия полусезон, но днес успяхме да се реваншираме. Беше важно да победим“, направи сравнение между Берое от есента и сегашния вид на старозагорския отбор, след което подчерта, че контузените играчи в „синия“ лагер постепенно се завръщат в състава: „Добра новина е, защото полека-лека някои от нашите играчи се възстановиха. Очакваме и Митков, тъй като той ни липсва в средата на терена, а с него ще имаме повече опции“.

Костов коментира и празния Сектор „Б“: „Сектор „Б“ ще остане без коментар от моя страна. Искам да поздравя тези, които бяха днес на стадиона и подкрепиха отбора. Именно заради тях не се пречупихме и затова благодаря на публиката за подкрепата в днешния мач".

"Вече се притесняваме, след като сме загубили от най-добрите. Ще направим всичко възможно да се реваншираме в тези мачове. Групата се увеличава, днес играхме и по-добре второто полувреме. Фабио Лима е много важен, защото добавя скорост в играта ни в атака. Има други играчи, от които очакваме повече. Отборът е граден в движение и се надявам да се представим на ниво в плейофите. Аз работя в екип, имам много добър екип, с който обсъждаме психологическите моменти, помагаме на младите играчи и мисля, че се справяме добре“, завърши Николай Костов с поглед към мачовете от първата шестица.

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2023/2024

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!