ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Треньорът на Левски Николай Костов остана разочарован от нулевото равенство като гост на Апоел (Беер Шева) в първата среща от третия квалификационен кръг в Лигата на конференциите. Избраниците му надиграха съперника, но направиха пропуски.

"Още преди мача казах, че по нищо не отстъпваме на Апоел. Имахме добри възможности, контролирахме играта. Получи се силен мач, поздравявам и двата отбора. Поздравявам моите играчи, че играха умно. Имахме пропуски, но логично, това е футболът“, каза Костов. 

"Не знам да е липсвало нещо. Достатъчно добре анализирах мача. Липсваха завършващите ситуации. Трябваше да отбележим гол, защото имахме по-чистите ситуации пред вратата на противника“, допълни треньорът на Левски.

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

„Футболът е на моменти. Така се получиха ситуациите, такива са решенията на играчите в атака. Взехме добър турнирен резултат и се надявам пред нашата публика, която сигурно ще напълни стадиона, да победим и да продължим“, оптимист е Костов. 

"Патрик (б.р - Патрик-Габриел Галчев) се включи много добре и не ни създадоха неприятности по десния фланг", доволен е треньорът на Левски от включването на Галчев, който замени принудително Марин Петков заради контузия.

"Шансовете за реванша повече са за нас, защото играем пред родна публика и ще натежи върху крайния резултат. Рано е за очаквания, защото има доста време. Надявам се да изиграем добре реванша и да вдигнем класата си, за да гледаме по-смело", добави треньорът на Левски.

Еfbet Лига - сезон 2023/2024

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!