ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Треньорът на Левски Николай Костов говори преди гостуването на Хебър на стадион „Георги Бенковски“. Мачът от 23-ия кръг е утре oт 17:30 часа.

„Загубата за Купата на България от Хебър беше доста неприятен момент. За Купата духахме супата, с извинение. Помня всички епизоди от този мач, бяхме много разстроени. Помня и минутите на полувремето с играчите. След мача даже си спомням много добре как наблюдавах епизоди и поведението на нашите играчи и разбрах, че трябва да се вземат сериозни решения за бъдещето на отбора, близкото бъдеще на тима, не на клуба. Това беше важен ден за мен - тази загуба, която преглътнахме трудно. Взели сме си поуките за разочарованието за Купата и се надяваме да не се повтаря“, заяви Костов.

  Топ Коефициенти за Спортни Залози!

„За утрешния мач сме решени да го спечелим и ще го направим. Ще се борим за всеки метър, за всяка топка. В добро насторение сме. Играчите са верени, че ще изпълнят своите цели. Искрено се надявам, че утрешният ден ще бъде успешен“, пожела си старши треньорът на Левски.

„Евертон все още не е картотекиран. Контузени за момента слава Богу няма“, каза още той.

„За недостатъци не искам да говоря за момента, защото трябва да затвърди добрите си игри. Свалили сме розовите очила, тъй като ни се разви добра мача с Арда. Имаше страхотна атмосфера от публиката, която генерира страхотна енергия. Това трябва да се затвърди при нас и е рано още да говорим какво е нужно. Играчите се трудят и ние сме доволни от това, което показват“, заяви Костов.

„Надявам се да е плюс опита на Охене. Преди да се присъедини към отбора имаше противоречиви мнения от нашите привърженици. Охене пасна добре в състава, защото е достатъчно опитен. Техният отбор се промени, както и нашия и това е предпоставка за по нестандартни неща в играта ни“, завърши Николай Костов.

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2023/2024

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!