Капитанът на Левски Андриан Краев коментира загубата с 0:2 от Айнтрахт във Франкфурт и отпадането от Лигата на конференциите. 

"Разочарованието е огромно, но трябва да се гордеем с нашето представяне като цяло в турнира. Не знам какво не ни достигна наистина, може би техният опит и класата си казаха думата. Помечтахме. Едно пропукване ни коства и мача. През останалото време мисля, че се държахме добре", започна Краев. 

"Нормално е в такъв мач с такава емоция и залог да има и между нас искри. В един момент мисля, че и съдията доста изнерви мача", продължи халфът. 

"Целта сега е изцяло да насочим погледи към първенството. Мисля, че можем да се борим за шампиони. Трябва да се възстановим по най-бързия начин, да превключим на друга скорост", каза Краев.

"Можем да вземем само позитиви, с такива мачове растем. Това е само плюс за нас. Ще ни дойде самочувствие и мисля, че в първенството ще го използваме", каза още полузащитникът. 

"Да не забравя да благодаря на всеки фен, който си отдели от времето и парите да дойде да ни подкрепи. Обстановката беше великолепна", добави Краев. 

"Не мога да коментирам. Нямам отговор на това нещо", каза той на въпрос относно евентуален негов трансфер. 

Еfbet Лига - сезон 2023/2024

Класирането в Efbet Лига

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа