Изпълнителният директор на Левски Красимир Иванов защити клуба след изявлението на агента на Милош Цветкович - Милко Бански. Мениджърът обясни по-рано днес, че на "Герена" не проявяват интерес към сръбския защитник и не му предлагат нов договор. 

Красимир Иванов обяви, че Бански лъже, като твърди, че разговори с Цветкович вече са водени. 

Изявлението на шефа в Левски:

"Днес агентът Милко Бански разпространи в публичното пространство информация, че нашия клуб не е проявил интерес към Милош Цветкович. Със същото съобщение този господин си е позволил да иронизира клуба относно отношенията ни с Роман Прохазка.

Първо, г-н Бански не е и никога не е бил агент на Роман Прохазка и е абсолютно неприемливо да си позволява коментар по темата, защото не е запознат с детайлите на водените разговори.

Winbet -  победата е на върха на пръстите! (18+)

Второ, г-н Бански откровено лъже, защото разговори с него и с Милош Цветкович вече са водени. С удоволствие мога да му припомня с кого и кога. Разбирам желанието му да създава обществен натиск за постигане на лични интереси, но няма как да му позволя това.

Трето, той си е позволил да говори и от името на играча. Милош има договор с клуба и винаги го е уважавал, като ясно е поставял въпроси, които иска да се обсъждат. Ние никога не сме имали проблем в комуникацията и се отнасяме с най-голямо уважение към него", написа Красимир Иванов във "Фейсбук".

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019