Треньорът на Левски Славиша Стоянович обмисля вариант с пускането в титулярния състав на португалеца Нуно Рейш за домакинството на Верея в петък, информира „Тема Спорт“. Двубоят на „Герена" е с начален час 19:45.

Наставникът на „сините“ е останал много доволен от включването на защитника след почивката срещу Лудогорец. Португалецът бе поставен в халфовата линия и веднага се почувства присъствието му, с пасовете си той раздвижи играта на тима. По всяка вероятност "жертван" ще бъде французинът Антони Белмонт, който не изигра добър мач срещу разградчани.

Нуно Рейш ще бъде партньор на Хали Тиам, по всяка вероятност пред тях ще застане Давиде Мариани, а Габриел Обертан ще бъде изтеглен на крилото. В групата отново се очаква да попадне последното ново попълнение Луан Виана. По всяка вероятност двубоя с Верея ще пропуснат Паулиньо и Богдан Вашчук, които няма да бъдат рискувани преди гостуването в турнира за Купата на България срещу Черно море в сряда. Твърдо аут за двубоя за Левски са лекуващите травми Деян Иванов, Ривалдиньо, Серджиу Буш и Илия Димитров.