Футболният агент Лъчезар Танев разкри, че Левски търси нови попълнения на три поста.

„За добрите играчи Левски е след Лудогорец и ЦСКА по заплати. Казаха ми вчера Сираков и Боримиров за 3 поста. Клубна тайна е. Ще искат да подобряват отбора, но не е лесно, когато имаш задължения.

Лимитиран си откъм заплати, не можеш да плащаш трансферни суми. Не е лесно. Това беше моето мнение. Най-добрите скаути се намират в отбори, които не са толкова богати. Трябва да гледат голям мащаб от футболисти, защото нямат необходимите средства. Не е само в България, а и в Испания. Големите отбори дори не рискуват. Плащат 50-60 милиона евро, когато видят готов играч. Барселона взе Педри и Араухо за няколко милиона. Трябва да се гледа широк диапазон от футболисти“, заяви Танев пред „Дарик“ като коментира и сагата с Андриан Краев:

„Аз мисля, че Краев има желание да преподпише. Или ще стане този месец, или трудно ще се получи. Познавам първия и сегашния му агент. Бих могъл да съдействам. Имаме си уважения със сегашния му агент. Без никакъв мой финансов интерес мога да съдействам и да се опитам. До Петрис не мога да стигна.“