Легендата на Левски Добромир Жечев е отпимист за бъдещето на "сините". Бившият защитник се изказа ласкаво за мажоритарния собственик Наско Сираков и сподели, че вярва в работата на Георги Тодоров, който ще се справи с тежката задача в този труден момент за клуба.

"Левски е в етап на организиране на всичко. Много нови бяха привлечени. Но аз съм убеден, че Наско Сираков ще намери правилния път. Доказал го е много пъти“, каза Жечев пред "Тема Спорт". 

„Според мен победата над Монтана е с положителен ефект. Предстоящият мач с Етър също е много важен и дано отборът стигне до успеха. Най-вече за самочувствието на отбора и да може да се приближи до челните места“, добави легендата.

Жечев коментира и защитата на Левски, която е изцяло с нови изпълнители: „Отбраната е нова. Иван Горанов беше продаден, а беше един от най-добрите. Това ще бъде проблем, защото в момента на тези позиции има повече млади момчета и ще им трябва време, докато се сработят. Но положителното е, че се залага на такива футболисти, защото Левски винаги е разчитал на млади и местни момчета“.

„Георги Тодоров е спокоен човек, с авторитет. Паднаха му се тежки моменти и се надявам да ги преодолее. Футболистите, които в момента са в Левски, трябва да разберат, че това им е шансът. В този клуб винаги е имало стремеж към налагане на млади, а сега виждаме, че се залага точно на това. Моментът е положителен, защото в бъдеще ще може "сините" да имат добър отбор. Опитните футболисти също ще трябва да помагат. Ролята на Николай Михайлов като организатор на защитата е много важна. Като капитан трябва да вдъхне кураж на момчетата пред него с опита си и по този начин ще стабилизира защитата“, каза още той.

efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството
Следете с БЛИЦ: Трансферно лято 2020 в efbet Лига​