Попълнете търсена ключова дума или фраза

Легенда на Левски: Жал ми е за Стойчо Стоев

https://blitz.bg/sport/levski/legenda-na-levski-zhal-mi-e-za-stoycho-stoev_319178.html Blitz.bg/Sport

Новият Сектор "А" е изключителен, очарован е Кирил Ивков

LAP.BG
1 от 1

Легендата на Левски Кирил Ивков не скри възхищението си от Сектор "А", който беше открит официално тази събота при домакинското равенство 0:0 с шампиона Лудогорец. Емблематичният защитник на "сините" определи централната трибуна като "бижу", но същевременно сподели притесненията си, че качеството на игра, която демонстрира бившият му клуб, не отговаря на очакванията и претенциите.

"По принцип предпочитам да говоря повече за футбол, но наистина новият Сектор "А" е изключителен. От това, което видях, подобна трибуна няма никъде у нас. Истинско бижу. Когато се сложи и козирката, нещата вече ще станат страхотни. Лошото е, че тази трибуна стои като сираче, на фона на секторите "В" и "Б". Но смятам, че строежите ще продължат. Особено при изискванията за поне 1/3 покрит стадион няма друг вариант, освен да се строи. Но ми се струва, че откъм база и работа в Левски нещата се развиват прекрасно. Въпросът е кога отборът ще заиграе добър футбол, за да пълни стадионът и да има постъпления. Това е истината", коментира Ивков пред "Меридиан Мач".

"В мача с Лудогорец нещата не бяха толкова зле. Ясно е, че те са по-богат и по-силен отбор. Левски не загуби само заради крайната си мотивация и битката, в която се вкара. За съжаление, в момента видяхме максимума от този отбор. Този максимум обаче изобщо не ме кара да бъда оптимист за следващия сезон. С този потенциал, който има Левски, не виждам какво ще правим в Европа и как ще се представяме там. Трябва да има доста промени при играчите, за да направим нещо. Погледнете състава на Лудогорец и ми кажете кой от Левски е на нивото за техния състав? А и те имат резерви, докато ние нямаме никого - като излязат двама-трима и всичко се променя", допълни още легендата на 26-кратните шампиони на България.
 
"Що се отнася до изказването на Стойчо Стоев за Райо Валекано и Реал (Мадрид), може и да има известен резон. Съставът на Лудогорец наистина е много по-скъп от нашия, но от друга страна не ми се вижда редно треньор на Левски да говори така. Това обаче трябва да го преценява ръководството. Там прекалено много бушуват емоциите. Жал ми е малко за Стойчо след всички ултиматуми, всички нападки, които бяха изразени пуб­лично към него. Затова е изнервен и прави такива изказвания", завърши петкратният шампион на България със синята фланелка.

 Kласиране, програма, голмайстори и всичко за "А" група - ТУК !!!

 

Още по темата

Коментирай

0 Коментара