Нетърпеливи фенове на Левски от сутринта са на стадион "Георги Аспарухов" в очакване да бъдат пуснати в продажба билетите за реванша от третия квалификационен кръг на Лигата на конференциите срещу Апоел (Беер Шева) (0:0 в първата среща).

Пред клубния магазин в сектор "А" се изви опашка. 

До момента билетите бяха в продажба за картодържателите, като от 12:00 часа днес те ще са налични и за останалите привърженици на Левски.

"За срещата НЯМА ДА ВАЖАТ абонаментните карти за сезон 2023/2024", напомниха от "Герена".

Пропуските ще се продават в официалния магазин на клуба и на касите пред сектор "А" на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“ всеки ден от 10:00 до 19:14 часа, в мрежата на Eventim и онлайн, до изчерпване на количествата. Максималното количество билети, които могат да бъдат закупени на каса или онлайн е 5 билета на човек.

В деня на мача, билети ще се продават от 10:00 часа до края на първото полувреме в официалния магазин на ПФК Левски и на касата пред сектор "А" и от 16:00 часа до края на първото полувреме на касите на улица „Тодорини кукли“ и на Арката пред сектор "А" на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“.

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа