Ръководството на ПФК Левски изказва своите специални благодарности на г-н Христо Крушарски и ръководството на ФК Рилски спортист (Самоков) за ползотворното сътрудничество между двата клуба. Както е известно, "сините" бяха на подготовка в Самоков и Говедарци, където домакин им беше бившия президент на Локомотив (Пловдив). 

"Спортно-техническият щаб и футболистите от представителния отбор на ПФК Левски изказват сърдечни благодарности към г-жа Томова – комплексен управител на хотел „Рила“, Боровец и целия персонал на хотел за гостоприемството и отличните условия предоставени по време на подготвителния лагер на отбора", добавиха "сините" в сайта си.

"Искрено благодарим и на персонала на стадион „Искър“ в Самоков и на стадиона в село Говедарци за професионализма и добрата организация по време на тренировъчния процес на представителния и втория отбор на ПФК Левски. Спортно-техническият щаб и футболистите от втория отбор на Левски изказват своята благодарност към мениджмънта и служителите на хотелски комплекс „Десетте къщи“ в Говедарци за гостоприемството и добрата организация по време на подготвителния лагер на отбора", пише още в levski.bg.

Следете с БЛИЦ СПОРТ: Лятна подготовка 2022