Ивелин Попов се присъедини към Сдружението „Левски на Левскарите“. След като се записа, той се срещна и поговори с привърженици в офиса на сдружението на „Герена“.

„Много по-добре е, когато всичко зависи от много хора, а не само от един. Това сдружение е пътят. Това трябва да стане основното, за да се издържа клубът – да имаме право на глас, да избираме, да гласуваме, да гледаме в една посока и нещата да се развиват както ни се иска. Левски е първи в това нещо и трябва да направим така, че нещата да работят както в чужбина.

Начинът феновете да се върнат по трибуните е именно тази прозрачност, която я има вече в Левски. Семейството ми също ще стане част от това сдружение, за да може и нашите деца да вървят по тези стъпки. Това е пътят.

Очаквам максимално много хора. Лека – полека нещата стават. В ДНК-то на Левски е никога да не може да стане от първия път супер лесно, винаги е с много труд, пот, мъка, рани, кръв, но се получава и накрая е по-сладко. Винаги е било така.

Не се плаша от контузиите – и това ще преболеем. Изготвена ми е програма. Надявам се до две седмици да съм на линия.

На терена името не играе. Не мисля, че има от какво да се страхуваме срещу ПАОК. Нормален клуб. Ще имаме добър резултат.

От нас зависи бъдещето на Левски – от нас и от нашите деца. Любовта се предава от баща на син. Това е пътят и трябва да го извървим“, заяви Попов.

Следете с БЛИЦ СПОРТ: Лятна подготовка 2022