ПФК Левски публикува обръщение към феновете си преди дербито с ЦСКА, което е утре от 14:45 часа на "Васил Левски". Ръководството на "сините" и Националният клуб на привържениците отправи молба към привържениците да не допускат прояви на вандализъм и хулиганство преди, по време и след двубоя, защото ако се стигне до налагане на глоби на клуба, ситуацията на "Герена" ще се усложни още повече.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

Цялото обръщение: 

"Левскари, съботният ден е изключително важен за любимия отбор. В него всички ние ще имаме уникална възможност да покажем какво означава Левски. В тази връзка ПФК Левски и Националният клуб на привържениците на Левски напомнят, че в този труден момент за клуба помощта трябва да бъде във всички направления.

Призоваваме ви да не се поддавате на провокации, както по време на шествието преди мача, така и на самия стадион. В последния ден видяхме достатъчно действия, които целят да разколебаят и разединят великата синя общност. Поради всичко това е изключително важно да не допуснем прояви на вандализъм и хулиганство през целия ден, които могат да доведат до налагането на тежки финансови санкции.

Припомняме, че НКП дарява на клуба всички средства, предвидени за хореография на мача и такава няма да има. Най-добрата хореография винаги е била пълният стадион и синьото море от хора. А най-голямата подкрепа е гласът на това море, защото идва от сърцата.

Затова, левскари, нека направим в събота едно: Да изпеем сърцата си!".

Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020
Купа на България - сезон 2019/2020