Левскари, днес е последният ден, в който може да си закупите билети за мача с ЦСКА на каса, напомниха от "Герена". Двубоят е категоризиран като "високо рисков" и в деня на двубоя пропуски НА КАСА НЯМА да се продават, а САМО ОНЛАЙН на https://besttickets.bg/.

Двубоят от четвъртия кръг на плейофите на Първа лига е на Националния стадион "Васил Левски" на 20 април (събота) от 17:15 часа.

"Днес билети могат да бъдат закупени от касата пред сектор „STRABAG“ на стaдион „Виваком Арена Георги Аспарухов“, която ще работи от 11:00 ч. до 19:00 ч., както и онлайн от мрежата на БестТикетс https://besttickets.bg/, бензиностанциите на OMV, касите на „Арена Армеец“, магазините на Office 1 и Orange. Обръщаме Ви внимание, че всички желаещи да наблюдават двубоя, трябва да носят своята лична карта със себе си. В противен случай няма да бъдат допускани на стадиона", написаха от "Герена".

За улеснение на придружителите, които ще посетят срещата с деца, прилагаме декларация, която трябва да бъде попълнена преди влизането в спортното съоръжение. (Може да изтеглите и попълните документа от ТУК: http://levski.bg/front_end/img/Scan_20180820_100201.pdf

„Сините“ привърженици ще заемат своите места в секторите "В" и "Б".

Цените на билетите са:

- Сектор "В" - 15 лева

- Сектор "Б" - 10 лева

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019