Договорите на 10 футболисти на Левски изтичат това лято, съобщава „Труд“. Голяма част от играчите на Славиша Стоянович вече са свободни да преговарят с други клубове, ако се появи интерес към тях.

Ръководството на столичния тим все още не е стартирало преговори за подновяването им, а това ще става в движение, тъй като към момента не е ясна и зимната селекция.

Начален Бонус до 1000 лв. за онлайн казино игри от efbet

Последни 6 месеца от контракта има капитанът Николай Михайлов, неговият конкурент Николай Кръстев, както и полевите Матео Стаматов, Алекс Петков, братята Радослав и Борислав Цоневи, Андриан Краев, Мартин Райнов и Валери Божинов.

Наемът на Стивън Петков пък изтича след края на сезона, когато той трябва да се завърне в португалския Фейрензе. А Паулиньо, един от гласените за продажба тази зима футболисти на „сините“, е с контракт до края на календарната година.

Това може да се окаже решаващо в крайното решение на ръководството за негов изходящ трансфер. От лятото цената на бразилеца ще бъде съвсем различна, освен ако през това време не преподпише със столичния тим.

Казусът с изтичащите договори е породен от факта, че в началото на сезона на „Герена“ привличаха голям брой играчи за срок от 1 година, за да не се стига до скъпоструващи раздели, подобно на предходните кампании. Не е изключено през лятото на стадион „Георги Аспарухов“ отново да се стигне до сериозна чистка, което ще зависи от представянето на отбора през пролетта.

efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството