ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 1 – ТУК!

Ръководството на Левски е отхвърлило оферта за Иван Горанов от Ференцварош, пишат унгарските медии. Лично треньорът на тима Томас Дол идва в България, за да наблюдава на живо изявите на левия бек. Германецът остана доволен от видяното. Тимът му обаче не успя да завоюва титлата в местното първенство и това явно е оказало влияние върху формирането на бюджета за селекция. Затова и Ференцварош не е успял да прати такова предложение за Горанов, което да задоволява Левски.

“Този футболист е скъп за Ференцварош”, написаха местните медии. Според тях поисканата от “сините” сума за играча е била над половин милион евро.

Иван Горанов бе най-прогресиралият футболист на Левски през изминалия сезон. Той пристигна на “Герена” през лятото на 2017 година, след като разтрогна договора си с Локомотив (Пловдив). Юношата на “сините” изигра общо 36 двубоя във всички турнири (включително в баража за Лига Европа срещу Черно море - 4:1), в които отбеляза един гол - в едно от пролетните шампионатни дербита срещу ЦСКА, което завърши 2:2.