ПФК Левски най-учтиво кани детските отбори на Славия и Супер старс (Пловдив), родени през 2010 г., да присъстват на срещата от Първа лига между Левски и Ботев (Пловдив) утре - от 20:00 часа. 

"С този шампионатен двубой нашият клуб отбелязва 75 години от рождението на емблематичния български футболист и легенда на Левски – Георги Аспарухов-Гунди. Именно тези два детски състава взеха участие в първата от множество инициативи, с които отбелязваме юбилея на непрежалимия Гунди – детския международен футболен турнир "75 години Гунди" в Струмица, Македония. В знак на благодарност ПФК Левски осигурява билети за децата и по един техен придружител за мача срещу Ботев Пловдив. 

За улеснение на придружителите, прилагаме декларация, която трябва да бъде попълнена преди влизането в спортното съоръжение. (Може да изтеглите и попълните документа от ТУК!). Moля, потвърдете вашето присъствие на [email protected] ! Очакваме и всички левскари в петък на стадион “Георги Аспарухов”, Само Левски!", написаха от клуба.