Изпълнителният директор на Левски Красимир Иванов изрази надежда, че "сините" ще спечелят Купата на България - на 9 май, когато е финалът със Славия. Той добави, че утре на "Герена" зрителите ще станат свидетели на хубав празник по повод 75-годишнината от рождението на клубната икона Георги Аспарухов. 

"Радвам се, че на финала със Славия ще има много наши фенове. Тази сутрин проверих и разбрах, че вече 10% от "лъвчето" в сектор "Г" до сектор "В" са продадени. Публиката е нашият 12-и, дори 13-и играч. Друго е, когато играеш пред толкова много привърженици. Настроението все пак е концентрирано реалистично, отколкото еуфорично", коментира в студиото на "Спортал" Красимир Иванов. 

"Смятам, че в края на шампионата футболистите на Левски стоят доста добре на терена. Вижда се, че можем да играем с настроение, можем да вкарваме четири гола. Да се надяваме, че ще продължим да радваме левскарите. Ако някой знае, каква е магическата формула за един месец всички да се сработят, би бил успешен, независимо с какво се занимава. Напрежение има покрай това чакане нещата да се случат по-бързо", продължи шефът в клуба от "Герена". 

"Утре ще бъде истински празник на нашия стадион. Да, живеем в дигитална ера, можеш да отвориш YouTube и да видиш някой клип с Гунди, но друго е да отидеш и да се докоснеш до някои негови съвременници, до хора, които са го познавали. Ще има и музика. Искаме да продължим да надграждаме за следващия сезон", добави Иванов в студиото на Sportal TV.

Той не смята да “влиза в главата” на главния мениджър на ЦСКА Стойчо Стоилов, който наскоро заяви, че Левски и Лудогорец са едно цяло. "Не смятам да правя опит да вляза в неговата глава, за да видя какво мисли. Явно е нормално и типично българска черта да гледат в чуждата паница. Ние на няколко пъти отговорихме остро на техните атаки", лаконичен бе по темата Красимир Иванов.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА
ПЪРВА ЛИГА, СЕЗОН 2017/2018 - ТВ ПРОГРАМА
КУПА НА БЪЛГАРИЯ, ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ