Новите попълнения на Левски ще бъдат подлагани на медицински тестове в чужбина, пише „Тема Спорт“. Покрай ситуацията от последните седмици с Нелуц Рошу „сините“ смятат, че е по-добре да харчат пари за прегледи, отколкото да си имат проблеми след това.

Румънският футболист непрекъснато чувства болки и може да се окаже, че е имал хронична контузия още преди да премине на „Герена". Това лято „сините“ върнаха две от набелязаните нови попълнения заради медицински проблеми. А сърбинът Стефанович бе пратен на прегледи в Мюнхен.

Медиите в северната ни съседка писаха през лятото, че сделката между Виторул и Левски е доста изненадваща и е на стойност само от 100 хиляди евро, което е двойно повече от платеното от румънския клуб на Конкордия за Рошу.

Освен това не е нормално Рошу, който стана шампион с Виторул и бе важен играч в тима на Джика Хаджи, да бъде продаден за ниска сума в България. Последният мач на румънския халф с екипа на Левски е при загубата на сините от Верея (0:2) в Стара Загора на 5 август. През септември Рошу бе опериран от футболна болест. Онзи ден обаче той игра цяло второ полувреме в учебната игра със Спортист (Своге) и може да попадне в групата за мача с Локо (Пловдив) в събота.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА

Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна програма