Столичният гранд Левски представи ново партньорство, с което ще направи феновете си много доволни. "Сините" подписаха с InStat TV, който ще излъчва контролите на представителния тим, както и домакинските мачове на юношеските формации.

Топ Коефициенти за efbet Лига!

От клуба обясниха още, че директните излъчвания ще бъдат "лесно достъпни на добра цена", като освен картина, абонатите ще се радват на статистика и плейлисти след всеки мач, а това е съвсем ново  и невиждано досега изживяване за привържениците.

Първата среща, която ще бъде излъчена в InStat TV е контролата Левски – Созопол

Ето какво написаха "сините" на сайта си:

Левскари,

Имаме удоволствието да обявим едно ново партньорство – между „Левски ТВ“ и InStat TV.

От този уикенд контролните срещи на представителния тим и домакинските мачове на юношеските формации от Елитните групи до 15, 17 и 19 години ще се излъчват в платформата на InStat TV.

Директните излъчвания ще бъдат лесно достъпни на добра цена.

InStat TV ще предложи на потребителите освен статистики от InStat, така и уникални плейлисти достъпни след последния съдийски сигнал, които ще отговорят на всяка нужда или вкус:

Индивидуални плейлисти за действията на всеки един играч взел участие в мача.
Ball in play - ако нямате време и искате да се съсредоточите върху най-важното от срещата.
Highlights – най-интересните моменти от мача.
Не можете да гледате мача на живо? Запазете го за по-късно и използвайте функцията Hide Score, за да запазите тръпката.
Разделът за действия ще ви помогне да навигирате в основните събития: удари, голове, фалове, смени и други.
Различните абонаментни планове ще позволят на потребителите да изберат най-добрия пакет за техните нужди:

Регистрацията в InStat TV е изключително улеснена, като трябва да се следват стъпките в менюто на платформата и да се даде потвърждение чрез линка изпратен на посочената от потребителя електронна поща. Възможните методи за плащане са чрез дебитна или кредитна карта.

Първата среща, която ще бъде излъчена в InStat TV е контролата Левски – Созопол. Двубоят е на 26 март, събота от 14:00 часа на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“. Двубоят може да бъде гледан ТУК!

В неделя, 27 март от 12:00 и 14:00 часа ще бъдат излъчени двубоите на юношите на Левски в Елитните групи до 15 и до 17 години срещу Славия.