Левски готви голяма изненада за феновете, която ще бъде разкрита в петък. Това каза на пресконференция днес изпълнителния директор на клуба Красимир Иванов. Изненадата е свързана с честванията за 75-годишнината на легендата на Левски Георги Аспарухов. Става дума за съперника на "сините" в мача на 19 август, за когото предварителните информации сочат, че ще бъде аржентинския гранд Бока Хуниорс. 

„Една от скритите изненади е разкриване на името на съперника ни. В петък вече ще стане ясно с кого ще се срещнем на 19 август. От петък започват различни инициативи. В средите на феновете има доста идеи, детски турнир. Смятаме да възродим един от турнирите носещи името на Гунди. Започваме от петък, а лятото и есента ще продължим“, обясни Иванов.

„В интерес на истината лесно уредихме съперника. Може би шансът бе на наша страна. Ние се оглеждахме за възможности. Появи се и в рамките на няколко дни уредихме детайлите. За нас като клуб бе важно да се изпълни това наше желание, да има събитие, което да маркира лятото“.

„Надявам се да има възможно най-много хора на стадиона. Очевидно носталгията по Гунди ще допринесе повече от футболната интрига. Надявам се повече фенове да дойдат. Дано повече хора дойдат от Пловдив. За съжаление петък е работен ден, но се надявам от Пловдив максимално много хора да дойдат“, добави Иванов.

КУПА НА БЪЛГАРИЯ, ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ
ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА
ПЪРВА ЛИГА, СЕЗОН 2017/2018 - ТВ ПРОГРАМА