Левски стартира слабо първенството, записвайки цели три поредни загуби – 1:2 от Славия на „Герена“, 0:2 във Враца от Ботев и 0:2 от Арда пак у дома. 6 инкасирани гола в три мача говори достатъчно красноречиво, че проблемите в защита не са малки.

Бранителите, начело с новото попълнение Христофор Хубчев, допускат грешки, които даже и опитен страж като Николай Михайлов понякога не успява да предотврати.

Левски категорично се нуждае от свежи сили в защитния вал, а варианти за нови попълнения има.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

Един от тях е Илия Миланов, който прави поредния си много силен сезон с фланелката на Ботев (Враца). Заедно с Дориан Бабунски двамата са най-добрите в състава, който сензационно заема първото място в класирането заедно с Черно море.

Илия притежава всички качества, за да облече синята фланелка – играе чудесно с глава, много добър е в единоборствата и в пласирането, знае как и къде да застане, за да изпревари противниковия нападател и да предотврати голова опасност. Стабилен е не само като централен защитник, но и като десен бек.

Освен това в Левски вече има двама близнаци, които се наложиха и превърнаха в любимци на публиката – Борислав и Радослав Цоневи. Защо там да не заиграят и други двама близнаци – Георги и Илия Миланови. Първият вече е на „Герена“ и няма да е никак зле за „сините“, ако го последва и брат му.
Димитър АПОСПОЛОВ/БЛИЦ СПОРТ

Efbet Лига - сезон 2021/2022