Един от най-успешните футболни агенти на Балканите Йоан Бекали ще има основна роля в бъдещата селекция на Левски. От "синия" клуб потвърдиха пред "Меридиан Мач", че ще подпишат договор за ексклузивно партньорство с "Becali Management & Consulting", която работи с играчи от целия свят. 

Информацията се потвърждава и от публикация в популярния румънски вестник "Газета Спортурилор". Отвъд Дунав твърдят, че Васил Божков дори е предоставил частния си самолет на Йоан и Виктор Бекали, за да могат да договарят попълнения от цял свят и да подсилят "сините" така, че да се върнат на върха в българския футбол. Както е известно, двамата са братовчеди на боса на Стяуа Джиджи Бекали.

Winbet - победата е емоция! (18+)

Съобщава се и че на мача на гранда от Букурещ с Университатя (Крайова) (2:3) Йоан и Виктор са били в компанията на Пини Захави и бащата на Неймар. Сред клиентите на Захави в момента е и Георги Миланов.

Бившият играч на Литекс - румънецът Богдан Патрашку, пък ще стане скаут на "Герена". Носителят на Купата на България за 2001 година ще следи за нови попълнения както от България, така и от чужбина. Той заема позицията на Кирил Вангелов. Последният беше довереният човек на бившия собственик на Левски Спас Русев, но бе освободен от поста след пристигането на Павел Колев.

КУПА НА БЪЛГАРИЯ - СЕЗОН 2018/2019