Юношата на Левски Томислав Папазов започва от днес подготовка с мъжкия тим на "сините" и шансовете да попадне в групата още за неделния мач с Арда са доста големи. Договорът за наем в Хебър (Пазарджик) на 18-годишния талант изтече и той отново се връща на "Герена". 

Временният треньор на Левски Георги Тодоров има сериозни проблеми около състава заради контузии и наказания на футболисти и нищо чудно веднага да опре до услугите на обещаващия защитник. 

1000 лева Oнлайн казино Бонус от efbet

Припомняме, че Тодоров води тренировката на "сините" вчера, след като на "Герена" повече няма да разчитат на Петър Хубчев и щаба му. Както БЛИЦ вече писа, бившият треньор на Левски не се е сбогувал с нито един свой футболист. Хубчев дори е имал наглостта да претендира за обезщетение след провала си начело на "сините" и е изискал от ръководството да му се изплати доста голяма сума.

Божинов попиля Хубчев пред БЛИЦ: Напускането му е най-хубавото нещо след края на коронавируса! Не постигна нищо, а иска пари!

Сензационно разкритие в БЛИЦ! Хубчев напуснал с огромен скандал заради нереалната му заплата, Сираков бесен

Днес от "Герена" съобщиха следното: "Ръководството на клуба удовлетвори молбата на старши треньора Петър Хубчев и неговите помощници – Георги Донков, Левон Апкарян и Армен Амбарцумян, да не водят тренировките и официалните мачове на представителния отбор, докато върви процесът по уточняване на отношенията им с ПФК Левски".

Временният треньор Георги Тодоров ще даде пресконференция в събота от 16:00 часа на стадион „Георги Аспарухов“, добавиха "сините". 

Класирането в efbet Лига
efbet Лига - сезон 2019/2020
Купа на България - сезон 2019/2020