Вече бившият треньор на Левски Петър Хубчев не се е сбогувал с нито един свой футболист, след като стана ясно, че повече няма да е треньор на "сините", научи БЛИЦ.

Изглеждащият вечно сърдит специалист дори не се е появил на "Герена", за да влезе в съблекалнята за последни думи, каквато е практиката навсякъде по света, а и у нас.

Winbet - на един клик разстояние! (18+)

Липсата му обаче въобще не е натъжи футболистите, които изглеждаха във видимо по-добро настроение на днешната тренировка под ръководството на новия си треньор Георги Тодоров.

От поведението им днес ясно пролича, че колективът започна да се връща и в съблекалнята започнаха да се чуват шеги и закачки, за разлика от настроението в последните два двубоя след подновяването на футбола у нас - 0:1 от Лудогорец за първенство и 0:2 от Локомотив (Пловдив) в първи полуфинал за Купата на България, като Хубчев така и не стори нищо, за да вдигне духа на играчите си.

Припомняме, че по-рано днес задоволство от раздялата със специалиста демонстрираха и феновете на "сините", определили играта на тима под негово ръководство като "селски футбол".