ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ  БУКМЕЙКЪР  ТУК!

Левски ще се готви за пролетния дял от efbet Лига в Дубай. "Сините" са уредили зимен лагер в емирството. Както е известно, в него се е установил бившият собственик на клуба Васил Божков, който официално се раздели с дела си на 2 юни 2020 година. На тази дата мажоритарния пакет акции на клуба премина в ръцете на Наско Сираков.

Зимната подготовка на тима ще бъде в рамките на един месец, точно както и преди година, когато отборът беше в Турция. Лагерът ще стартира в началото на януари, като се очаква съставът на Станимир Стоилов да играе престижни контроли. 

Winbet - на един клик разстояниe! (18+)

Последният мач на Левски за 2022 година най-вероятно ще бъде срещу Лудогорец на 4 декември в турнира за Купата на България, след което играчите ще бъдат пуснати в почивка. Това ще се случи, ако преди това сините елиминират аматьорския Вихрен Сандански – гостуването е на 19 ноември, а "орлите" отстранят Розова долина Канзанлък. Именно след това от „Герена“ ще обявят официално и програмата си за зимна подготовка.

Футболистите на Левски ще се съберат в София още в първите дни на 2023 година, след което ще се отправят към Дубай. Това е позната дестинация за зимна подготовка на Станимир Стоилов. Специалистът провеждаше там лагери с бившия си клуб Астана.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
  
Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК