Треньорът на Левски Славиша Стоянович ще има куп кадрови проблеми за решаване около състава за мача от четвъртфиналите за Купата на България срещу Славия. Сърбинът призна след победата с 3:1 над Ботев (Враца), че едва ли някой от контузените играчи ще бъде готов за срещата на "Овча Купел". 

С травми в Левски са четири от новите попълнения - Ребин Сулака, Драган Михайлович, Файсал Рерас и Начо Монсалве. Испанецът е със съмнения за счупени ребра. Той бе откаран за преглед в Пирогов късно снощи. Днес ще повече яснота каква е травмата му. Ако диагнозата се потвърди, то централният защитник ще отсъства около 30-40 дни.

 1000 лева Oнлайн казино Бонус от efbet

С контузия е още и нападателят Стивън Петков, а от дълго време аут са Борислав Цонев, Радослав Цонев, Андриан Краев и Матео Стаматов. Добрата новина е, че се завръща Мартин Райнов. 

"Много тежко. Не вярвам някой от контузените да се възстанови. Дано не се получи още някоя травма. Като погледна на скамейката се чудя на определени позиции кой да вкарам. Видяхте през второто полувреме срещу Ботев Мартин Петков игра халф-бек. Това е футболът, трябва да знаем как да реагираме и в такива моменти", каза Стоянович.

Купа на България - сезон 2020/2021
efbet Лига - сезон 2020/2021