Лошите новини в чисто футболен план за вратарят на Левски Николай Михайлов идват една след друга. Стражът най-вероятно е изиграл последния си мач за "сините", а зимата ще се търси вариант за раздяла. В същото време той изпадна от Топ 3 на най-младите вратари в историята на Шампионската лига.

Ситуацията за стража на "Георги Аспарухов" е ясна от доста време. Треньорът Петър Хубчев твърдо разчита на Милан Миятович и не дава никакви шансове за изява на национала ни. Михайлов обаче има договор за още година и половина. Това означава, че трябва да се намери кой да закупи вратаря или Левски да му плати неустойка, за да бъде прекратен договорът му. Към този момент стражът не се изявява на терена и трудно ще се намери отбор, който да плати трансферна сума. 

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

В същото време снощи Маартен Вандервордт от Генк стана най-младия вратар, който записва участие в Шампионска лига. Младокът застана на вратата срещу Наполи на 17 години и 287 дни и подобри постижението на Миле Свилар от Бенфика, който държеше рекорда досега. Николай Михайлов се нареждаше на трета позиция след Свилар и Икер Касияс, но вече е извън тази почетна тройка.