Треньорът на Левски Люпко Петрович коментира представянето на отбора при победата с 3:1 над Септември (София). Сръбският специалист призна, че само частично е доволен от представянето на тима. Той подчерта, че „сините“ имат спешна нужда от още един централен защитник.

„Частично съм доволен от играта. В някои моменти нашият замисъл не се получи. Имам забележки към представянето на отбора. Деса дойде преди два дни, уморен е. На моменти показва качества на голям футболист, а след това нищо не показва. Още е рано да давам оценка. Повечето от младите показаха добро представяне. Двама-трима не демонстрираха това, което тренирахме. Но това са млади играчи, които има още да се развиват. Станислав Иванов и Ивайло Найденов показаха, че могат да играят сериозен футбол“, обяви Петрович.

„Доволен съм от работата на футболистите на тренировките. Само съжалявам, че днес не показаха концентрация и не играха така, както искахме. Може би са уморени от тренировките. Аниете днес дойде и не знам в каква форма е. Имаме нужда от още един централен защитник. Сега имаме само двама и ако един от тях се контузи, ние ставаме мъртъв отбор. Трябва Веско Минев да играе на тази позиция, а не става. Освен централен защитник, имаме нужда и от още един класен футболист“, допълни треньорът на Левски.