Треньорът на Левски Люпко Петрович се хвана за главата и отново коментира странните ситуации в клуба. Специалистът призна, че не е наясно поради каква причина новото попълнение Хеан Деса - Лудия не се е присъединил към отбора.

"Подписа договор и веднага си тръгна. По принцип е редно да останеш за поне три дни – да видиш къде си дошъл. Оказа се, че проблемът не е с визата, както на мен ми казаха първоначално. Не знам какъв е проблемът с Деса, заради който не идва. Когато дойде, ще разбера“, недоумява сърбинът.

Преди занимаването на „сините” за лагера в Правец Петрович коментира и трансферните цели на клуба.

”Трябва да направим бърза селекция, тъй като времето за подготовка е малко и минава. Следим както играчи от България, така и от чужбина. Стартираме в Европа на 14 юли. Няма много време. Нашите противници са доста сложни. Аз искам по двама играчи на всеки поста. Трима четирима юноши, трима вратари. Това е достатъчно за един отбор, за да има конкуренция и когато някой се контузи, да има кой да го замести“, каза Петрович, който не пропусна да похвали юношите на Левски, определяйки ги като много талантливи.