Нападателят на Левски Марин Петков получи наградата за Играч на третия кръг в Еfbet Лига. В допитването сред треньорите той събра 8 гласа, като ги заслужи заради гола, който отбеляза за „сините“ срещу Локомотив (София). Младокът коментира равенството на Левски срещу Крумовград снощи (2:2). 

"Мисля, че показахме характер, след като ни поведоха. До полувремето стояхме много добре. Второто полувреме не ни се получи играта и затова получихме изравняване. Мисля, че във всеки мач показваме характер и се борим до последно. Наистина в някои мачове победихме в последните минути, но не всеки път се получава. Това не значи, че не сме показвали характер“, каза Петков и зарадва феновете на Левски, че скоро ще се върне в игра.

"Искам да благодаря на медицинския ни щаб, възстанови ме добре и подходихме професионално. Работих здраво през този един месец и се надявам да се върна във форма“, допълни националът.

Той бе попитан и на коя позиция се чувства най-добре да играе. „Може би най-удобно се чувствам като дясно крило. Нямам проблем да играя където ми каже треньора. Стига да съм на терена“, каза Петков.

Младокът бе попитан и за евентуален трансфер - „Ние сме футболисти и имаме работа на терена. Има хора, които да работят за нас извън терена по трансфера. Моята задача е да играя и да се поддържам във форма“.

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига