Бившият халф на Левски Мариян Огнянов не вярва да се стигне до фалит на "сините". Мацата призна, че е харесал играта на футболистите на Георги Тодоров срещу друг негов бивш тим - ЦСКА 1948. Звездата на Левски (Лом) смята, че Наско Сираков е точният човек за клуба от "Герена".

"Не вярвам, че в Левски може да се случи нещо като в ЦСКА. Видяхме феновете какво направиха в началото на годината и продължават да го правят. Не се сещам за друг човек освен Наско Сираков, който може да извади Левски от трудната ситуация. Достатъчно много е постигнал - и като футболист, и като ръководител. Доказал е какво може във футбола", коментира Огнянов в "Студио Дерби" с водещ Георги Симеонов-Мейса.

"Срещу ЦСКА 1948 видяхме различен Левски. Всички, които обичат отбора, бяха въодушевени от играта. Страшно впечатление ми направиха братята Цоневи, които заредиха всички със своята енергия. Виждаме и играта на Стайн Спиерингс. Той е различен футболист от това, което беше преди няколко месеца. Не виждам как Левски може да стигне до фалит", добави Мацата.

efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството
Следете с БЛИЦ: Трансферно лято 2020 в efbet Лига​