Капитанът на Левски Живко Миланов бе изгонен пресилено в края на първото полувреме на мача с АЕК в Ларнака, а това се отрази на "сините", които загубиха с 0:3 първия двубой от втория предварителен кръг на Лига Европа. Опитният бранител коментира и двата жълти картона, които получи, като изрази мнение, че нито един от тях не е трябвало да бъде вдиган. 

"За мен няма никакъв жълт картон. Ако така се дава жълт картон във футбола, в десетата минута трябва да си с червен картон. Посегнах за топката, нищо повече. Още при първия картон направих шпагат, прескочиха ми крака, топката излезе в тъч и получих жълт картон. Даже не даде фаул", започна Миланов.

Winbet - на един клик разстояние! (18)

"Хубавото е, че след два дни имаме друг мач. Ще е доста тежко продължаването в Европа, но трябва да гледаме следващия мач. Щом сме загубили и съм получил червен картон, какво да кажа… Извинявам се на моите съотборници. Това беше ключовият момент според мен - видяхте, че с нищо не ни надиграха преди почивката, ние изпуснахме положения", допълни капитанът на Левски.

"От началото на годината отборът ни играе добре, атакуващо, не седим в защита, и днес се опитвахме първото полувреме. Обрат срещу АЕК? Със сигурност ще е трудно, но във футбола няма невъзможни неща. Ще видим как ще свърши. Първо идва мач с Ботев (Пловдив), после ще мислим за АЕК", завърши Миланов.

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа
Следете с БЛИЦ: Първа лига - подготовка и трансфери
Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020