ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

ЦСКА не само загуби безславно от Левски, но позволи на приключилите с големия футбол Ивелин Попов и Георги Миланов да възкръснат. Позорната игра в червено прероди ветераните, които са толкова далеч от силната форма, колкото е разстоянието от тук до най-далечната планета.

И добре, че беше пак вездесъщият Илиян Стефанов, който влезе резерва и за втори пореден път стана герой във вечното дерби. Така че, реално не само играчите на ЦСКА, но и Стефанов и Уелтън помогнаха на стрелящите вече накриво стари пушки да се усмихнат. Но като че ли почерпката повече трябва да е за ЦСКА.

50 000 лв. Награден Фонд за efbet Лига!

И понеже БЛИЦ не обича да говори празни приказки, ето ви факти, доказващи игровата агония на Георги Миланов.

Откакто е облякъл екипа на Левски, т.е. – малко повече от година, той има само четири гола. Нито един от тях не е победен и не е постигнат при победа.
Първи гол: Разписа се за 1:0 срещу ЦСКА точно преди година, но Левски загуби с 1:2.
Втори гол: Вкара за 2:1 срещу Локо (Пловдив), но мачът завърши 2:2
Трети гол: Отбеляза за 1:0 срещу Лудогорец, но мачът  завърши 2:2, а след  това „сините“ отпаднаха при изпълнение на дузпи за Купата на България.
Четвърти гол: Разписа се за 1:1 срещу Локо (София),  но Левски отстъпи с 2:3.

Трябва да се отбележи и нещо друго. Миланов е точно на 30 години, но вече го поставят по-назад в схемата на игра. Какво да кажем за треньора му Станимир Стоилов, който на 35 години се върна да действа от по-задни позиции. За разлика от Миланов, Мъри не лежеше на терена, падайки при всяко единоборство, за да си проси фалове. 
Димитър АПОСТОЛОВ/БЛИЦ СПОРТ

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК