Треньорът на Левски Живко Миланов говори преди столичното дерби със Славия от първия кръг на Еfbet Лига. Срещата е утре от 21:00 часа на "Герена". 

"Свършихме доста работа, отборът е готов. Беше трудно за нас, но момчетата са подготвени за началото на първенството. Все още липсват няколко позиции, но в следващите седмици ще се опитаме да ги попълним. Нуждаем се от трима футболисти. Имаме интерес към Иван Горанов", каза Миланов.

Всичко е уредено! Звезден защитник се завръща в Левски
 
efbet - 1000 лв. Нов Онлайн Казино Бонус

"Българите, които имат качества за Левски, вече имат отбори. Ще трябва да гледаме към чужденци. Футболистите не са толкова прости. Имат контакти и разбират, когато има финансови проблеми в даден клуб. Вече двама футболисти се отказаха в последния момент, след като разбраха", обясни той.

"Николай Михайлов ще подпише договор. Той започна късно подготовка, но се надявам през следващата седмица да подпише", продължи треньорът на "сините".

"Имаме добри условия на "Герена". Беше хубаво за момчетата да се отделим от обстановката тук, но играчите бяха сериозни. Това няма да е от голямо значение. Има оптимизъм. Сигурен съм, че момчетата ще се представят по-добре. Надявам се годината да е по-добра за нас и да сме на по-горно класиране. Между първите шест отбора може да се справи Левски. Няма какво да се залъгваме, трудно можем да мислим за нещо повече - 15-годишен вратар, къса скамейка...", каза Миланов.

"По-важното е тези млади момчета да добият самочувствие и съм сигурен, че ще покажат максимума от възможностите си. Усетихме подкрепата от феновете на контролните срещи. Усетих ентусиазъм у тях. Има ентусиазъм и в съблекалнята. Тези момчета знаят за кой отбор играят", добави младият специалист.

"Христос Сиелис е водил подготовка с АПОЕЛ, но ще преценяваме. Има време до мача утре. Контролите на Славия бяха закрити. Не можахме да ги гледаме много. Аз обаче имам идея как ще изглежда Славия", каза още Живко Миланов.

Efbet Лига - сезон 2021/2022