Треньорът на Левски Николай Митов коментира победата на "сините" с 1:0 над Дунав в 34-ия кръг. Специалистът каза, че тя е била изключително важна за отбора му и отчете, че този успех трябва да повиши увереността на отбора преди задаващото се дерби срещу ЦСКА.

„Доволен съм от трите точки и победата. Бяха ни необходими от всяка една гледна точка – след две загуби е нормално да търсиш победата. Момчетата показаха характер. Имаше едно равностойно първо полувреме, в което и ние, и Дунав можеше да вкара. Мисля, че с играта през второто полувреме заслужено победихме”, заяви Митов пред DIEMA SPORT 2.

„Нормално е победата да ти даде увереност. Предстои двубой с ЦСКА от всяка една гледна точка победата е важна. Изпуснахме много положения, можеше по друг начин да се развие мача. Днес отбелязахме един гол, а не допуснахме такъв във вратата си.”

„Изпълниха си тактическите задачи футболистите на 100 процента. Затова победихме.”

„Другите отбори не ме интересуват. Имаме 1 седмица де се подготвим. Излизаме в следващия мач за победа и с желание да се реваншираме пред нашите фенове. Хубаво е да имам всички футболисти на разположение. Не сме се пазили, ако съм искал някой да го пазя, нямаше да играе", коментира Митов.

Пълно разяснение на новата схема на Първа лига
Tелевизионната програма на Първа лига
Всичко за Първа лига