Новият-стар треньор на Левски Николай Митов даде пресконференция на "Герена" заедно с Даниел Боримиров. Жадното обяви, че има работа за довършване в клуба и каза, че е много радостен от факта, че се завръща вкъщи. Митов визира случилото се 2013 година, когато беше на крачка от спечелването на титлата, но равенство 1:1 със Славия в последния кръг лиши "сините" от триумфа и Лудогорец стана шампион.

"Аз съм длъжник на Левски и с идването ми сега искам да виждам тим, който излиза за победа във всеки мач. Искам да виждам печеливш отбор, който да бъде на мястото, което му приляга - първото", каза Митов, който подписа с Левски за година и половина.

"Много съм щаслив, че отново получих покана да водя Левски. Искам да изкажа благодарности на Румен Чандъров (б.р. - собственикът на Септември), който ме пусна да се върна. Този човек ми подаде ръка в много труден момент. Знаете Септември на кое място е и за какво се бори", продължи треньорът.

"Целите ми с Левски са отборът да бъде в Лига Европа. Ако имаме шанс за първо място, ще се борим до края. Левски винаги играе за победа. Същите тези футболисти бяха първи преди Нова година. Аз им вярвам", изтъкна Митов.

"Искам хора със самочувствие. Не виждам напрежение в Левски. Няма и да има, бъдете сигурни. Няма как да се притеснявам от феновете, аз съм си вкъщи. Аз съм израснал тук от дете. Нашите фенове са най-великите", продължи Митов.

"Отборът ще бъде готов за съботния мач срещу ЦСКА. Всеки един футболист, щом е в съблекалнята, той е заслужил да бъде тук и искам да го показва на терена. Знам каква е ситуацията и съм се съгласил, оправдания няма", каза още новият треньор на Левски.

"Ботев съм го забравил отдавна", добави Митов по повод случката преди месеци, когато беше представен за треньор на "канарчетата", но феновете в Коматево го изгониха.

Следете с БЛИЦ: Tрансфери и зимна подготовка
Tелевизионната програма на Първа лига
Всичко за Първа лига